divendres, 29 de gener del 2010

per als pendents de tercer

Els alumnes de 4t d'ESO que ténen pendent la Física i Química de 3r deuen d'anar assabentant-se de tot el que tinga que veure amb la recuperació d'esta assignatura (dates, exercicis preparatoris, etc.) llegint de tant en tant el que hi ha al tauló d'anuncis del Departament de Física i Química (ja sabeu, al corredor 13) o preguntant al professorat encarregat del Departament. No ho deixeu per al final perquè hi ha molt que fer.
Els darrers anys, l'exàmen de pendents s'ha fet en passar Pascua.
Si sabeu d'algun company vostre que estiga en aquesta situació, aviseu-lo

tauler d'anuncis número 1

Us recorde que l'exàmen de recuperació de la primera avaluació de Física de segon de batxillerat és el proper 2 de febrer. Només han d'anar els qui deuen recuperar tots els temes a un exàmen.

Aprofite l'ocasió per recordar que hi han muntatges molt senzills d'electromagnetisme al laboratori, per a qui necessite veure'ls i tocar-los. Potser açò facilitarà la comprensió d'alguns fenòmens.
Podeu passar qualsevol dia a l'hora del descans (10:30 h), però es millor que m'aviseu abans, no siga que feu el viatge de bades.

solucions problemes tema 5

Les solucions del tema 5 podeu descarregar-les des d'ací.

dijous, 21 de gener del 2010

revolució copernicana per a 4V

El que hem tractat en classe sobre l'evolució de les teories de l'univers, la revolució copernicana, la pots tornar a veure fent clic ACÍ